Over ons

Wie zijn wij

Stel… is sinds 2013 een onafhankelijk adviesbureau voor duurzame energieprojecten voor bedrijven, (lokale) overheden, energiecoöperaties en andere organisaties die willen bijdragen aan een duurzame wereld. Hoe wij ons onderscheiden? Wij zijn slimme doeners. Onze projecten zijn het resultaat van slim en inventief denkwerk en de juiste acties op het juiste moment, met de juiste mensen.

Missie

Het is onze missie om met concrete daden de energieprojecten van onze opdrachtgevers te realiseren en daarmee een bijdrage te leveren aan een betere wereld.

Visie

Als het gaat om de wereld redden van fossiele brandstof geloven wij dat er daden nodig zijn. Met onze focus op energiedaden zorgen wij ervoor dat duurzame energieprojecten écht van de grond komen. Liever vandaag nog dan morgen. De kansen zijn groot, de nood is hoog, dat schreeuwt om een daadkrachtige aanpak.

De samenwerkingen die
wij al zijn aangegaan.

Ons team staat altijd open voor nieuwe uitdagingen en samenwerkingen. Wij zijn gespecialiseerd in vastgoedverduurzaming, energie expertisecentrum, energieopslag, duurzame warmte, windenergie, zon op dak en zon op land.

Ons Team

Maud Sliepen

Slimme doener

Maud bijt zich vast in alles wat met duurzaamheid en energie te maken heeft. Ze krijgt energie van het halen èn vieren van mijlpalen. In haar vrije tijd is ze graag buiten te vinden en krijgt ze energie van haar vrienden, koken, dansen en stapt ze graag op de Rocycle pedalen.

Nelianne van Bloemendaal

Slimme doener

Nelianne krijgt energie van meters maken, mensen verbinden en creatief denken. Maar vooral van iets goeds doen voor deze mooie wereld. Die moeten we koesteren! Zodat ze zich kan blijven verwonderen over de natuur, tijdens het kamperen en sporten.

Elise Bakker

Slimme Doener

Elise krijgt energie van uitdagingen die leiden tot mooie en vooral groene oplossingen. Bij de brandweer redt ze mens en dier, voorkomt en bestrijdt brand en verleent hulp bij ongevallen, daar krijgt zij ook energie van!

Peter Klein Heerenbrink

Slimme doener

Peter helpt mensen graag bij het verduurzamen. Om de aarde een stukje beter aan onze kinderen door te geven dan dat wij hem zelf van onze ouders hebben gekregen. Een duurzame toekomst, voor de aarde én voor onze kinderen. Dat is waar Peter voor gaat!

Herman Lijmbach

Herman gebruikt zijn ervaring als ondernemer en industrieel ontwerper om de wereld goed achter te laten voor de volgende generatie. Hij wordt blij van het maken van grootse plannen én het uitvoeren hiervan.

Shivani Panchoe

Slimme doener

Naast reizen krijgt Shivani energie van het bijdragen aan een betere, duurzamere wereld. Daar is groene energie een belangrijk onderdeel van. Er zijn ook zoveel alternatieven voor fossiele energie. En dat maakt duurzame energie alleen maar leuker.

Mariëtte ten Have

Slimme Doener
Mariëtte krijgt veel energie van alle nieuwe ideeën en ontwikkelingen binnen duurzame energie. En draagt graag haar steentje bij aan een betere wereld.

Amber Lafeber

Slimme Doener

Amber is een echte doener. Ze wordt blij van concrete duurzame projecten, met een zichtbaar resultaat. Samen met anderen stappen zetten richting een toekomstige duurzame wereld. Privé maakt ze meters op de fiets, zowel op de weg als in de spinningklas.

Quinta Heijbroek

slimme doener

Zelfontplooiing, groei, investeren in communicatie en duurzame relaties. Dat is wat Quinta belangrijk vindt. Ze krijgt ook energie van Line Dancing en Nordic Walking.

Pim Panken

Slimme Doener

Het kan Pim niet snel genoeg gaan. De verduurzaming. Hij krijgt dan ook veel energie van het adviseren van bedrijven en klanten, zodat ze sneller kunnen verduurzamen. In zijn vrije tijd houdt Pim erg van koken en lezen.

Johan Sijtsma

Slimme Doener

Johan maakt ingewikkelde dingen voor klanten graag simpel en behapbaar. Of het nou de techniek of financieel is. Daar krijgt hij energie van. Zeker als dit zorgt voor een mooiere wereld, want daar geniet hij van, al hardlopend of in de bergen.

Philip de Jong

Slimme doener

Philip krijgt energie van de energietransitie in gang zetten. Hij helpt graag met passie voor innovatie, techniek en de mens!

Twan Slaats

slimme doener

Twan krijgt energie van het behalen en vieren van successen. Als team. Langdurige relaties aangaan met klanten. Samen werken aan een gemeenschappelijke visie en doelstelling. Twan gebruikt die energie ook om iets bij te dragen aan de ontwikkeling van zijn voetbalteam. Om te scoren!

Erik van Marrewijk

Slimme Doener

Met veel energie, lef en vindingrijkheid wil Erik ‘groene’ impact maken. Impact die meetbaar, zichtbaar én duurzaam is. Zodat een dag met veel zon of harde wind, morgen nog iets waardevoller is dan vandaag!

Jacqueline Aldewereld

Slimme doener

Jacqueline krijgt energie van een goedlopend administratief proces en gaat voor kwaliteit en zorgvuldigheid. De energie die zij dáárvan krijgt, steekt zij graag in het onderhouden van haar tuin.

Corné Zwarteveld

Slimme Doener

Corné krijgt energie door te genieten van de kleine dingen: “kijk eens wat vaker om je heen en zie hoe mooi de wereld is!” Hij vindt dat we daar zuinig op moeten zijn en wil daarom bijdragen aan de energietransitie.

Freek Kisman

Slimme doener

Freek wordt enthousiast van bereikbare duurzaamheid. Juist nu is de tijd om écht duurzaam te doen, en hoe kun je dat makkelijk maken? Samen stappen zetten in verduurzaming geeft energie, zowel in de stoppenkast als in de geest.

Willem Enklaar

Slimme doener

Contact maken met en tussen mensen en vanuit die verbinding sámen creatieve oplossingen te verzinnen die bijdragen aan een succesvolle energietransitie; daar krijgt Willem energie van.

Leon van Zonneveld

Slimme doener

Leon krijgt energie van alles wat nieuw en onbekend is; nieuwe restaurants bezoeken, nieuwe plekken ontdekken, nieuwe technologische ontwikkelingen, maar vooral ook het vinden van nieuwe manieren om de wereld een stukje duurzamer te maken.

Hage de Vries

Slimme doener

Hage is een echte verbinder. Samen sterk, daar staat hij voor. Vanuit visie en inhoud brengt hij mensen en projecten samen en weet hij precies welke kennis nodig is voor een duurzaam resultaat.

Rob Verbeij

Rob heeft een passie voor de energietransitie en wil hier graag een bijdrage aan leveren. De uitdagingen die dit met zich meebrengt motiveren hem om aan de slag te gaan. Hij laat zich niet zo maar afschrikken door de uitdagingen!

Leon Meulendijks

Slimme doener

Gezonde duurzame diensten opzetten, daar wordt Leon blij van. En dit is hard nodig om de energietransitie te versnellen. Samen met andere mensen mooie dingen bereiken en deze vooral beleven, op werk, thuis, met vrienden of op reis.

Nelleke Kleinleugenmors

slimme doener
Nelleke krijgt energie van mooi weer, sporten, familie en vrienden!
Ook laadt ze enorm op als ze kennismaakt met bedrijven en hen kan helpen bij een besparing en verduurzaming van energie.

Wietse Visser

Slimme doener

Wietse krijgt energie van het begrijpen hoe dingen werken en wil zijn vaardigheden graag inzetten in het verduurzamen van de wereld. Hij is een groot gelover in technologische vooruitgang en gaat ervan uit dat dat de wereld mooier en duurzamer gaat maken.

Versterk ons team!

Krijg jij energie van projecten die een duurzaam verschil maken? En wil jij hier binnenkort bij staan? Bekijk dan onze openstaande vacatures en stuur ons jouw sollicitatie.

Wat onze klanten over
ons zeggen