Zon op Land: Duurzame Energie in Jouw Gemeente

Veel Nederlandse gemeenten streven naar CO2-neutraliteit tegen 2030. Om dit te bereiken, zetten ze in op duurzame energieopwekking en energiebesparing. Een krachtig voorbeeld hiervan is het opzetten van zonneparken. Samen investeren we in de zon en plukken we er samen de vruchten van. Bij Stel… hebben we ruime ervaring in het ontwikkelen van zonneparken. Of het nu zelfstandig is, in opdracht van de lokale overheid, of via een coöperatie.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en vindt de oplossing die bij jou past.

Wij stellen geen doelen,
maar daden.

Onze specialisatie: zonnepark ontwikkeling

Maar waar begin je? Geen zorgen, Stel… staat voor je klaar! Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van zonneparken en hebben de expertise om je gedurende elk projectstadium te begeleiden.

Stel... ondersteunt je bij:

"Of je nu een zakelijk vraagstuk hebt waarbij je op een conceptueel niveau met elkaar in gesprek bent, praat over de aanbesteding met diverse documenten en contractstukken, of zelfs bij de implementatie en het beheer van een toekomstig project. Je kunt Stel… vragen voor alle fases van het project.”

Direct profiteren van duurzame energie

Door te investeren in een zonnepark draag je niet alleen bij aan een duurzame toekomst, maar profiteer je ook direct van de zon. Stel… bevordert participatie door plannen aan te bieden en crowdfunding te faciliteren. Laten we samenwerken aan duurzame oplossingen! Neem vandaag nog contact met ons op om aan de slag te gaan.

Gerealiseerde projecten

Lees hier alles over voorgaande projecten en uitgevoerde cases door Stel….