Zon op Land

Veel gemeenten in Nederland hebben de ambitie om in 2030 CO2-neutraal te zijn. Om dit te bereiken zetten zij in op zowel duurzame energieopwekking als energiebesparing én werken zij samen met ondernemers en inwoners om deze doelstellingen te kunnen behalen. De opwek van energie door het opzetten van een zonnepark is daar een mooi voorbeeld van. Samen investeren in de zon én samen profiteren van de zon. Stel… heeft veel ervaring met het ontwikkelen van zonneparken. Zelfstandig, in opdracht van de lokale overheid, maar ook vanuit een coöperatie.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en vindt de oplossing die bij jou past.

Wij stellen geen doelen,
maar daden.

Specialisten in het ontwikkelen van zonneparken

Maar waar te beginnen? Maak je geen zorgen, Stel… is hier om te helpen! Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van zonneparken en hebben de expertise om jou in elke fase van jouw project te begeleiden. 

Stel... helpt je met:

"Of je nu een zakelijk vraagstuk hebt waarbij je op een conceptueel niveau met elkaar in gesprek bent, praat over de aanbesteding met diverse documenten en contractstukken, of zelfs bij de implementatie en het beheer van een toekomstig project. Je kunt Stel… vragen voor alle fases van het project.”

Direct profiteren van duurzame energie

Door te investeren in een zonnepark draag je niet alleen bij aan een duurzame toekomst, maar profiteer je ook direct van de zon. Stel… helpt om je omgeving erbij te betrekken door participatieplannen aan te bieden en crowdfunding te faciliteren. Laten we samenwerken aan duurzame oplossingen! Neem vandaag nog contact met ons op om aan de slag te gaan.

Gerealiseerde projecten

Lees hier alles over voorgaande projecten en uitgevoerde cases door Stel….