Zon op dak

Overstappen op zonne-energie lijkt misschien overweldigend, maar dat hoeft het niet te zijn. Laat kosten, technische risico’s of externe afhankelijkheden je er niet van weerhouden om te genieten van de voordelen van zonne-energie. Wij helpen je om deze obstakels te overwinnen. Samen gaan we voor een succesvolle zonne-energietransitie. Met maatwerkoplossingen en een aanpak die werkt, begeleidt Stel.. je bij elke stap.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en vindt de oplossing die bij jou past.

Wij stellen geen doelen,
maar daden.

Kwaliteit én betaalbaarheid

Profiteer volop van onze expertise. Onze adviseurs begeleiden je bij het aanvragen van subsidies, het maken van een persoonlijk adviesrapport en het selecteren van een betrouwbaar installatiebedrijf. We begeleiden je door het proces en zorgen ervoor dat je de meest effectieve en betaalbare zonne-energieoplossing krijgt. We gaan voor kwaliteit én betaalbaarheid.

Collectief inkoopprogramma

We begeleiden jouw project van het begin tot het eind. Van de gehele ontwikkeling en realisatie van zonnepanelen of het coördineren van een Collectief inkoopprogramma. We regelen het benodigde papierwerk, beoordelen de geschiktheid van je dak en zoeken een vertrouwde installateur om de klus te klaren. Wat jij doet? Lekker achteroverleunen en genieten van de voordelen van de zon.

Mis de kans niet om te profiteren van zonne-energie.
Stel… helpt om het meeste uit de zon te halen.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.

“Gemeente Roosendaal heeft al meerdere malen prettig samengewerkt met Stel… We worden als gemeente zo veel als mogelijk ontzorgd in het proces en organisatie van de projecten. Waar nodig zijn ze altijd bereid om de gekozen route aan te passen of bij te sturen en daar een professioneel advies op te geven. Ook de connecties die Stel… heeft met de lokale en regionale ondernemers is voor ons als gemeente heel waardevol.”

Gerealiseerde projecten

Lees hier alles over voorgaande projecten en uitgevoerde cases door Stel….