Vastgoedverduurzaming

Als ondernemer kun je voor veel uitdagingen komen te staan bij het vinden van de juiste oplossingen voor het verduurzamen van je pand. Wij helpen je graag door jouw energieverbruik in kaart te brengen en samen met je te kijken naar duurzame oplossingen en die we vervolgens ook voor jullie kunnen realiseren.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en vindt de oplossing die bij jou past.

Wij stellen geen doelen,
maar daden.

MKB energie besparing begeleider

Ben je het zat om elke maand een hoge energierekening te betalen? Zoek je manieren om de ecologische voetafdruk van jouw bedrijf te verkleinen en jouw duurzaamheid te verbeteren of moet je voldoen aan allemaal energie wetten? Dan is onze energie besparing begeleider interessant. Vanuit jouw doelstelling en strategische plannen kijken wij welke maatregelen voor jou het meest interessant zijn. Dit om ondernemers een voorsprong te geven op de concurrentie of het bedrijf interessanter te maken voor leveranciers en afnemers. Met de realisatie van ons advies zakt het verbruik van ondernemers aanzienlijk en verbruikten ze minder CO2.

Inzicht en Actie

Met ons rapport bespaar je niet alleen geld en energie, het geeft jouw bedrijf ook een duurzaam imago en zorgt voor een goed rendement. Onze adviseurs zijn experts in energiebesparing. Met behulp van jouw verbruik, eigen energiekosten, de capaciteit van de aansluiting, kennis van maatregelen en subsidies maken we een persoonlijk actieplan op waarmee je energie bespaart. Je ontvangt hierbij geen lange lijsten met mogelijkheden maar juist datgene wat voor jou van belang is.

“Uit de energiescan bleek dat de verwarming helemaal niet goed stond afgesteld. Dat pasten we aan en de klant bespaarde hierdoor direct geld. Zonder enkele investering daalden de energiekosten gelijk al met 10 procent! Zo simpel kan het zijn.”

Energiescan

Dus waarom wachten?
Bel ons op 0343 – 44 53 98 voor meer informatie over hoe de onze scan jou gaat helpen om geld en energie te besparen en tegelijkertijd bij te dragen aan een duurzamere toekomst.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.

Gerealiseerde projecten

Lees hier alles over voorgaande projecten en uitgevoerde cases door Stel….