Energieopslag

Het goede nieuws is dat we elke dag meer en meer duurzame energie opwekken. De uitdaging is echter om deze energie efficiënt te benutten. Een manier om dit te bereiken is door de energie op te slaan in batterijen. Bij Stel… hebben we veel ervaring met energieopslag en staan we klaar om je te helpen met jouw project.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en vindt de oplossing die bij jou past.

Wij stellen geen doelen,
maar daden.

Energie opslaan

Energieopslag rendabel maken voor zowel klein- als grootverbruik aansluitingen is nu nog lastig. De ontwikkelingen op de markt volgen elkaar snel op waardoor de businesscase steeds beter wordt. Bovendien kan het toevoegen van een batterij aan de stroomvoorziening van jouw bedrijf extra inkomsten opleveren en tegelijkertijd een extra investering betekenen. Er zijn verschillende verdienmodellen. Deze kunnen combineren om een winstgevende businesscase op maat te maken.

Samen één doel

Stel… is er om je te helpen bepalen of en hoe we energieopslag kunnen toepassen in jouw situatie. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie. Zet vandaag nog de eerste stap naar een milieuvriendelijke en winstgevende toekomst.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.

“Het is op dit moment in Nederland nog lastig om energieopslag financieel rendabel te maken. Helemaal voor kleinschalige projecten. Er is een aantal ontwikkelingen nodig om opslag met batterijen een succes te maken in Nederland. Denk bijvoorbeeld aan het energiemanagement, een verdere kostendaling van batterijtechnieken en het afschaffen van de dubbele energiebelasting. We volgen de ontwikkelingen op de voet.”

Gerealiseerde projecten

Lees hier alles over voorgaande projecten en uitgevoerde cases door Stel….