Energie Expertisecentrum

Worstel je als gemeente of provincie om je klimaatdoelen te halen en duurzame energieprojecten van de grond te krijgen? Hoogste tijd om in actie te komen en de energietransitie met en voor ondernemers te versnellen! Met het Expertisecentrum Energie kun je ondernemers en instellingen in jouw regio proactief benaderen en ondersteunen bij de voorbereiding, financiering en realisatie van projecten.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en vindt de oplossing die bij jou past.

Wij stellen geen doelen,
maar daden.

Stel… we helpen je

Ons team levert namens de gemeente of provincie de kennis, capaciteit en financiële middelen die nodig zijn om duurzame projecten van de grond te krijgen. Wij bieden onafhankelijke kennis en ervaring om ondernemers de juiste partners te laten vinden en hun projecten haalbaar te maken. Ook helpen wij bij het financieren van duurzame projecten zoals zonne-energie, biomassa & biogas, duurzame warmte en energiebesparing, zowel in de ontwikkelfase als in de bouw- en exploitatiefase.

Waar wij ondersteuning bieden

Ons team van ervaren adviseurs beantwoordt vragen over duurzame energie en energiebesparende projecten, begeleidt projecten en geeft energieadvies. Ondernemers en instellingen hebben misschien niet de tijd, het geld of de kennis om te verduurzamen. Wij kunnen hen daarbij helpen en we ondersteunen ondernemers bij het invoeren van duurzaamheids­maatregelen. Zij kunnen zich hierdoor focussen op de groei van hun bedrijf. Tegelijkertijd dragen ze bij aan een betere toekomst voor iedereen.

“Het mooie van een Energie Expertisecentrum is dat we grote én kleine initiatieven van ondernemers ondersteunen! Wij helpen ondernemers vooruit als ze belemmeringen tegenkomen bij het uitvoeren van hun projecten. Soms met financiering, soms met goede raad, soms met ons netwerk.”

Samenwerken

Ons Energie Expertise Centrum ondersteunde al verschillende opdrachtgevers bij het behalen van hun duurzaamheidsdoelstellingen. Met vele mooie gerealiseerde projecten als concreet resultaat. Doe mee en versnel de energietransitie in jouw regio. Bezoek de website van Energie Expertisecentrum Flevoland (EEF) en Zuiver Hof van Twente voor meer informatie over onze succesvolle projecten. Laten we samenwerken om een positieve impact op onze planeet te maken!

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.

Gerealiseerde projecten

Lees hier alles over voorgaande projecten en uitgevoerde cases door Stel….