Duurzame warmte

Nederland staat voor een grote verandering in de warmtevoorziening. Huizen en gebouwen moeten worden geïsoleerd er moet worden gezocht naar alternatieve manieren van verwarming zodat we geen aardgas meer nodig hebben.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en vindt de oplossing die bij jou past.

Wij stellen geen doelen,
maar daden.

Warmte Transitie

De transitie naar duurzame warmte vraagt om leiderschap. Maar waar begin je? Hoe wordt een visie omgezet in actie? Hoe betrek je alle belanghebbenden en krijg je inwoners mee? Hier komt Stel… om de hoek kijken.

Onze Expertise

Stel… heeft expertise in gebouwverduurzaming, duurzame bronnen en het opzetten van proefprojecten voor gasvrije wijken. Daarnaast heeft Stel… warmtetransitiecentra opgezet voor overheden, waar kennis, financiering en mankracht worden gebundeld om de warmtetransitie te coördineren, begeleiden en uitvoeren. Ons doel is om onze kennis, ervaring en daadkracht in te zetten om actief de warmtetransitie te versnellen.

“Geothermie is een van de goedkoopste bronnen binnen de duurzame energievoorziening. Er zijn momenteel nog maar weinig aardwarmte-installaties actief, voornamelijk in de glastuinbouw. Dit project is daar een van. We houden ons steeds meer bezig met duurzame warmte. Er liggen daar nog zoveel mooie kansen!”

Eén doel: duurzame toekomst

Laten we samen werken aan een duurzame toekomst. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over hoe we je kunnen helpen met jouw duurzame verwarmingsproject.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.

Gerealiseerde projecten

Lees hier alles over voorgaande projecten en uitgevoerde cases door Stel….