Duurzame warmte

Duurzame energie is de toekomst. Dit kunnen we echter niet alleen bereiken. Stel… werkt graag samen met jou om de energietransitie te versnellen door duurzame warmteprojecten van de grond te krijgen. Ons team van experts heeft uitgebreide kennis en ervaring met project­ontwikkeling, stakeholder­management en financiering van warmtenetten tot wijkuitvoeringsaanpak. Wij kunnen je bijstaan vanaf het eerste idee tot en met de uiteindelijke implementatiefase.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en vindt de oplossing die bij jou past.

Wij stellen geen doelen,
maar daden.

Waar wij goed in zijn

Wij zijn gespecialiseerd in aardwarmte-, restwarmte- en pilotprojecten voor gasvrije wijken. Daarnaast hebben we voor overheden warmtetransitie centra opgezet om kennis, geld en capaciteit bij elkaar te brengen om de warmtetransitie te organiseren. Ons doel is om kennis en ervaring te delen om de transitie naar duurzame warmte te versnellen.

Warmte Transitie

(Semi-)overheden spelen een belangrijke rol in de transitie naar duurzame warmte, maar missen vaak technische kennis. Stel… kan als onafhankelijke partij een schakel vormen tussen alle betrokken stakeholders, met oog voor systeembetrouwbaarheid, betaalbaarheid en projectondersteuning. Overheid, bedrijf of ondernemer: wij helpen je graag met jouw duurzame warmteproject.

“Geothermie is een van de goedkoopste bronnen binnen de duurzame energievoorziening. Er zijn momenteel nog maar weinig aardwarmte-installaties actief, voornamelijk in de glastuinbouw. Dit project is daar een van. We houden ons steeds meer bezig met duurzame warmte. Er liggen daar nog zoveel mooie kansen!”

Eén doel: duurzame toekomst

Laten we samen werken aan een duurzame toekomst. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over hoe we je kunnen helpen met jouw duurzame verwarmingsproject.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.

Gerealiseerde projecten

Lees hier alles over voorgaande projecten en uitgevoerde cases door Stel….