Stel… je ontdekt duurzaam succes met onze energieadviezen!

Gepost door:

Sandrine Groot

Gepubliceerd op:

31 juli, 2023
Leestijd: < 1 minuut

Veel pandeigenaren missen inzicht in de mogelijkheden voor duurzame pandoplossingen, zoals de installatie van zonnepanelen. Stel kan hierbij helpen door alle mogelijke duurzame opties voor het pand in kaart te brengen via energieadviezen. In samenwerking met vastgoedeigenaren bieden wij waardevolle inzichten en perspectieven voor de toekomst, waardoor een belangrijke stap gezet kan worden naar een duurzamere toekomst.

Hoe gaat Stel te werk? Allereerst analyseren we het energiegebruik op kwartier- en uurbasis door de gas- en elektrameters te koppelen. Vervolgens voeren we een grondige inspectie uit van het pand, waarbij we alle installaties nauwkeurig bekijken. Met deze gegevens stellen we gedetailleerde en op maat gemaakte adviezen op, specifiek afgestemd op de situatie van jouw bedrijf en vestiging.

Het resultaat? Laats hadden we op de dag van de analyse al 30% van het elektriciteitsgebruik gereduceerd (in dit geval was 70.000 kWh). Een besparing van maar liefst €14.000!

Wil je ontdekken welke duurzame kansen jouw pand biedt? Stel staat klaar om je te voorzien van een op maat gemaakt energieadvies. Neem nu contact met ons op voor meer informatie via [www.stel.nl].