Stel… écht onafhankelijk advies bestaat wél!

Gepost door:

Sandrine Groot

Gepubliceerd op:

13 september, 2023
Leestijd: 2 minuten

Een recent artikel van Nieuwsuur en de NOS ‘’Onafhankelijk’ adviesbureau van Essent had tóch commercieel belang bij verkoop duurzame maatregelen’ (https://nos.nl/nieuwsuur/artikel/2490246-onafhankelijk-adviesbureau-van-essent-had-toch-commercieel-belang-bij-verkoop-duurzame-maatregelen) heeft laten zien waarom onafhankelijkheid zo belangrijk is in de duurzaamheidssector. Sinds duurzaamheid steeds belangrijker wordt, moeten we er zeker van zijn dat de adviezen die mensen krijgen, niet beïnvloed worden door geldzaken.

De kracht van Stel… zit in het feit dat we volledig onafhankelijk zijn. Wij hebben geen commerciële belangen in duurzame oplossingen en zijn niet verbonden met commerciële bedrijven in de duurzaamheidssector. Je krijgt eerlijk en onpartijdig advies. Daarom zijn we jouw meest betrouwbare partner als het gaat om duurzaamheid.

Waarom kiezen voor Stel…?

 1. Onafhankelijkheid: Stel… heeft geen commerciële belangen bij het verkopen van duurzame oplossingen. We zijn er alleen om eerlijk advies te geven aan onze klanten. Je kunt erop vertrouwen dat onze suggesties niet beïnvloed worden door anderen.
 2. Expertise en toewijding: Ons team bestaat uit deskundige professionals die gepassioneerd zijn over het creëren van een groenere toekomst. We zijn vastbesloten om jou het beste en meest objectieve advies te geven, gebaseerd op hun expertise, zonder beïnvloeding van buitenaf.
 3. Transparantie: Bij Stel… geloven we in volledige transparantie bij alles wat we doen. We bieden duidelijke en begrijpelijke informatie, zodat je weloverwogen beslissingen kunt nemen over duurzame maatregelen. Je krijgt een duidelijk beeld van alle opties zonder verborgen agenda’s.
 4. Breed scala aan expertise: Stel… werkt samen met onder andere ondernemers, energiecoöperaties en overheden aan een verschillende duurzaamheidsprojecten, waaronder:
 • Vastgoedverduurzaming: Het adviseren en ondersteunen van vastgoedeigenaren bij het verduurzamen van hun panden.
 • Zon op dak: Het bevorderen van zonne-energieoplossingen op daken van panden.
 • Zon op land: Het ontwikkelen van zonne-energieprojecten op grotere schaal.
 • Windenergie: Het ondersteunen van windenergieprojecten voor schone energieopwekking.
 • Duurzame warmte: Het bevorderen van duurzame verwarmingsoplossingen.
 • Energieopslag: Het verkennen van innovatieve energieopslagtechnologieën zoals batterijopslag.
 • Energie Expertisecentrum: Het verstrekken van deskundig advies en informatie over duurzame energiebronnen en -praktijken.

Het artikel van Nieuwsuur en de NOS laat zien hoe belangrijk het is om de juiste onafhankelijke partij te kiezen voor het realiseren van een duurzaam project. Stel… biedt de garantie van onafhankelijkheid en betrouwbaarheid. Stel… is er om je te begeleiden en samen te werken aan een groenere en duurzamere toekomst voor ons allemaal. Ben je op zoek naar onafhankelijkheid advies? Stel… wij bieden dat! Neem vandaag nog contact met ons op! Stuur een mail naar info@stel.nl of bel naar 0343 – 44 53 98.