Ondernemers

Als ondernemer begrijp je hoe belangrijk het is om slim om te gaan met jouw middelen, zowel financieel als ecologisch. Je vraagt je misschien af waar je moet beginnen met energie besparen of duurzaam opwekken. Stel… navigeert je door de kansen en mogelijkheden die voor jou beschikbaar zijn.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en vindt de oplossing die bij jou past.

Wij stellen geen doelen,
maar daden.

Energie­besparingen

Energie besparen hoeft niet ingewikkeld of duur te zijn. Onze energiescan herkent zelfs de kleinste maatregelen die een grote impact kunnen hebben op jouw energieverbruik en kosten. Onze NTA 8800 gecertificeerde adviseurs zetten al deze maatregelen overzichtelijk op een rij. Hierdoor kun jij eenvoudig geld besparen en jouw ecologische voetafdruk verkleinen.

Zonne energie

Er zijn verschillende manieren waarop wij jou als ondernemer kunnen helpen. Van hulp bij het aanvragen van subsidies tot het inspecteren van jouw dak en het vinden van een professioneel installatiebedrijf. Onze adviseurs adviseren je ook in hoeveel tijd je de aanschaf van zonnepanelen terugverdient.

We doen het van A tot Z. Wij organiseren alles: van idee tot oplevering en beheer.

Duurzame verwarming

Duurzame warmtevoorziening is een cruciaal vraagstuk voor bedrijven die hun milieu-impact willen verminderen. Ons team van Stel… brengt graag je energieverbruik in kaart. Ook bieden onze adviseurs passende oplossingen om binnen jouw bedrijf lage en hoge temperatuurwarmte op te wekken. We helpen je graag bij de overstap naar duurzame verwarmingsoplossingen.

Gerealiseerde projecten

Lees hier alles over voorgaande projecten en uitgevoerde cases door Stel….