Energiecoöperaties

Maak je deel uit van een energiecoöperatie die de volgende stap wil zetten naar duurzame energie? Stel… is er om je te helpen.

Als experts in de energietransitie geven we je het advies en de ondersteuning die je nodig hebt om jouw zonne-, wind- of warmteproject tot een succes te maken. Ons team is toegewijd om je te helpen om inwoners bij je project te betrekken (door lokale participatie) en voldoende draagvlak te krijgen, net als de financiering en stakeholdermanagement.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en vindt de oplossing die bij jou past.

Wij stellen geen doelen,
maar daden.

Zonne energie op daken

Als je geïnteresseerd bent in zonne-energie op daken, kunnen wij je bij elke stap helpen. Van het aanvragen van subsidies tot het kiezen van een professioneel installatie­bedrijf: onze adviseurs zorgen ervoor dat je de juiste stappen zet voor een effectieve, betaalbare en duurzame oplossing. Wij hebben voldoende ervaring om je te ondersteunen bij elke fase van het verwezenlijken van een zonnepark of windenergie­project. Van het verkrijgen van milieu­vergunningen tot het uitvoeren van haalbaarheids­studies. Je kunt op ons rekenen.

Zon op land

Samen investeren in de zon én samen profiteren van de zon. Dat kan met de opwek van energie door het opzetten van een zonnepark. Er komt veel kijken bij het ontwikkelen van een zonnepark. Stel… heeft veel ervaring in alle fasen van het project. Je kunt dus in samenwerking het zonnepark realiseren of het project volledig uit handen geven. Jij hebt de regie, wij helpen waar nodig. Bijvoorbeeld met het verkrijgen van een omgevingsvergunning of het maken haalbaarheidsstudie.

“Wij werken graag met Stel… samen omdat het erom gaat dat we met elkaar daden stellen. Bij de ontwikkeling van een voorgaand zonnepark heeft Stel… ons ontzettend goed geassisteerd bij het realiseren van het park. Ook heeft Stel… heel goed aangevoeld dat dit geen commercieel project was, maar een project met en voor mensen en met de lokale energiecoöperatie.”

Windenergie

Een van de mogelijkheden voor het produceren van duurzame energie is windenergie. Vaak op lokaal niveau. Hoe kan een windmolen of een windmolenpark in een gebouwde omgeving succesvol zijn en hoe wordt er draagvlak bij omwonenden gecreëerd? Hoe verbind je alle betrokkenen en van daaruit het gezamenlijke plan juridisch, fiscaal en organisatorisch kloppend in te richten? Stel… heeft veel ervaring met het opzetten van windenergieprojecten en denkt graag met je mee.

Gerealiseerde projecten

Lees hier alles over voorgaande projecten en uitgevoerde cases door Stel….