Overheden

Doe mee in de strijd tegen klimaatverandering door met ons  binnen jouw gemeente of provincie duurzame oplossingen toe te passen. Bij Stel… begrijpen we de belangrijke rol die gemeenten spelen bij het behalen van de doelen van het Klimaatakkoord. Met veel enthousiasme ondersteunen we duurzame projecten en versterken we lokale ondernemers om energie te produceren en te besparen.

Met ons project Zon op Bedrijfsdaken stimuleren we jullie ondernemers om met zonne-energie niet alleen energie te besparen, maar ook om bij te dragen aan een duurzame bedrijfsvoering. Wij bieden laagdrempelig advies om op een effectieve en betaalbare manier over te stappen op zonne-energie.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en vindt de oplossing die bij jou past.

Wij stellen geen doelen,
maar daden.

Duurzame Warmte

Duurzame warmtevoorziening is een cruciaal vraagstuk voor overheden die positieve groene verandering willen doorvoeren. Ons team van Stel… brengt energieverbruik in kaart. Ook bieden onze adviseurs passende oplossingen om binnen jouw regio lage en hoge temperatuurwarmte op te wekken. We helpen overheden ook graag bij de overstap naar duurzame verwarmingsoplossingen binnen hun regio.

Energie Expertise Centrum

Stel… heeft een eigen Energie Expertise Centrum met de nodige kennis en ervaring om overheden te helpen bij energieopwekking en -besparing. Door het opzetten van een lokaal energiefonds kunnen gemeenten ondernemers een extra steuntje in de rug geven en duurzame projecten succesvoller maken.

Ontwikkel samen met ons een gerealiseerd project voor jouw gemeente. Door het opstellen en uitvoeren van uitvoeringsplannen op wijkniveau werken we samen aan een duurzame toekomst.

Regionale Energiestrategie

Het opstellen van een Regionale Energiestrategie is slechts de eerste stap op weg naar het behalen van jouw duurzaamheidsdoelstellingen. Als onafhankelijk adviseur zijn wij jouw sparringpartner en helpen we je bij het realiseren van jouw plannen voor het opwekken van duurzame elektriciteits- en warmteprojecten. Wij hebben ruime ervaring in het ondersteunen van ondernemers bij het implementeren van energiebesparende technieken en het helpen plaatsen van zonnepanelen op daken.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.

Uitvoering warmte­transitie visies

We begrijpen dat duurzame warmte ook een prioriteit is en daarom werken we met overheden samen aan de realisatie van de Warmtetransitie visies en uitvoerings­plannen op wijkniveau. Als overheid adviseren we je over je rol en hoe je met een gezamenlijke aanpak zorgt voor maximale impact. Bij Stel… zetten we ons in om overheden te helpen hun doelen te bereiken. Neem vandaag nog contact met ons op. Samen zetten we de volgende stap naar een mooiere, schonere toekomst.

Gerealiseerde projecten

Lees hier alles over voorgaande projecten en uitgevoerde cases door Stel….