Even voorstellen… Leon van Zonneveld

Gepost door:

Sandrine Groot

Gepubliceerd op:

18 september, 2023
Leestijd: 2 minuten

In een wereld waar duurzaamheid en groene energie steeds meer in de schijnwerpers komen te staan, zijn gepassioneerde slimme doeners van onschatbare waarde. Eén van deze slimme doeners is Leon van Zonneveld, een Senior Consultant bij Stel… energiedaden. Stel… we stellen hem even aan je voor!

 

Achtergrond en ervaring

Leon zijn reis begon tijdens zijn masteropleiding in ‘International Economics’, waar hij de kans kreeg om vakken te volgen die gericht waren op duurzaamheid, vooral op het gebied van energie. Gedurende deze periode ontstond zijn passie voor het onderwerp. Na zijn afstuderen nam hij de sprong in het diepe en trad toe tot de Provincie Flevoland als Beleidsadviseur Duurzame Energie, waar hij zijn theoretische kennis wist te vertalen naar praktische ervaring. Na anderhalf jaar in deze rol te hebben gewerkt, groeide het besef dat hij een nog actievere rol wilde spelen in het daadwerkelijk uitvoeren van duurzame energieprojecten, en dit leidde hem naar zijn huidige functie bij Stel….

 

Verantwoordelijkheden bij Stel…

Als Senior Consultant bij Stel… is Leon nu al bijna vier jaar toegewijd aan het realiseren van duurzame energieprojecten. In zijn rol als projectleider staat hij aan het hoofd van verschillende projecten, waarbij hij niet alleen de eindverantwoordelijkheid draagt, maar ook collega’s aanstuurt, afhankelijk van de omvang van de projecten. Zijn taken reiken echter verder dan alleen het beheren van projecten; Leon is tevens de ‘captain’ van het ‘Zon’-thema binnen Stel…. In deze functie rust de verantwoordelijkheid op zijn schouders om ervoor te zorgen dat de organisatiedoelen worden gehaald, zowel op financieel vlak als wat betreft de kwaliteit van de dienstverlening.

De projecten waaraan Leon leiding geeft en waaraan hij actief deelneemt, draaien voornamelijk om zonne-energieopwekking, maar hij raakt ook steeds meer betrokken bij het thema energieopslag. Zijn verantwoordelijkheden dragen op twee manieren bij aan de doelen van Stel…; ze vergroten de expertise van het bedrijf op het gebied van zonne-energie en energieopslag, wat cruciaal is voor duurzame energieoplossingen. Bovendien, als captain van het ‘Zon’-thema, is Leon verantwoordelijk voor het waarborgen van de bedrijfsdoelen, wat bijdraagt aan de groei en het succes van Stel…, terwijl de focus op het realiseren van energieprojecten behouden blijft om een betere wereld te creëren.

 

Waarom kiezen voor Stel…?

Waarom zou iemand Stel… moeten kiezen als partner voor hun duurzame energieprojecten? Leon benadrukt: “Omdat we niet alleen een team van experts en ervaren professionals hebben die je helpen bij het succesvol uitvoeren van energieprojecten, maar we maken het ook eenvoudiger én slimmer. Bij Stel… leggen we de nadruk op daden, wat betekent dat we ervoor zorgen dat projecten daadwerkelijk worden gerealiseerd.” Voor wie op zoek is naar tastbare resultaten in duurzame energie, is Stel… ongetwijfeld de juiste keuze. Hier komen passie, expertise en actie samen om een duurzamere toekomst te creëren.