Carrière

Doe mee en maak het verschil

Ben jij gepassioneerd om bij te dragen aan duurzame projecten en slimme oplossingen die zorgen voor een betere toekomst voor ons allemaal? Dan is werken bij Stel… een mooie kans voor jou. Werken in een hecht team dat één doel voor ogen heeft: zorgen voor hernieuwbare energie voor iedereen.

Bij Stel… geloven we in investeren in onze mensen. Daarom bieden we een uitgebreid talent­ontwikkelings­programma aan. Hiermee helpen we je om jouw talenten volledig te ontwikkelen én geven we betekenisvolle impact aan onze projecten.

Vacatures: Jouw carrière bij Stel...

< 1 min leestijd
Dat was het. Je kunt altijd een open sollicitatie toesturen aan stel.hr@stel.nl

Werken bij Stel… betekent ook alle ruimte voor jouw persoonlijke groei. We vinden een goede balans tussen werk en privé ook belangrijk. Je kunt bij ons rekenen op uitstekende arbeidsvoorwaarden: de mogelijkheid om extra vrije dagen in te kopen, een premievrije pensioenregeling, een laptop en telefoon en een (elektrische) leaseauto. Met elkaar zorgen we voor een goede werksfeer. Zo hebben we regelmatig teamuitjes, lunches en borrels om elkaar op een andere manier te leren kennen.

Jouw collega’s zijn slimme doeners zijn transparante en ondernemende teamspelers met een passie voor duurzame energie. Wij werken voor veel verschillende klanten, variërend van lokale overheden tot het midden- en kleinbedrijf.

Doe mee en maak het verschil!

Naast ons talent­ontwikkelings­programma, biedt Stel… jou uitstekende arbeidsvoorwaarden:

Stel… Je kunt ook rekenen op: